Ontmoet NFC Gigant: Ons nieuwste product

 • Nick Plokkaar
 • mei 30, 2024
Nieuws

Hey daar! We hebben groot nieuws bij Get Big Marketing & Webdesign en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen. We hebben namelijk, samen met onze partner Formzet, een gloednieuw product gelanceerd: NFC Gigant. Ja, je leest het goed! We duiken in de wereld van Near Field Communication (NFC) en brengen jullie de meest innovatieve en betrouwbare NFC-oplossingen.

Wat is NFC Gigant?

Bij NFC Gigant draait alles om gemak en innovatie. Onze missie is simpel: we willen jullie dagelijks leven makkelijker en efficiënter maken met onze NFC-technologie. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die de klantervaring wil verbeteren of gewoon iemand die houdt van coole technologie, we hebben iets voor jou.

NFC Visitekaartjes: Delen 2.0

Ken je dat gevoel? Je geeft iemand je visitekaartje en twee dagen later is het kwijt. Met onze NFC visitekaartjes is dat verleden tijd. Eén tik op een smartphone en je contactgegevens worden direct gedeeld. Makkelijker kan niet, toch?

We hebben drie toffe versies voor je:

 1. Simpel en strak: Geen gedrukte contactgegevens, alles via de NFC-chip.
 2. Mix van oud en nieuw: Zowel gedrukte contactgegevens als NFC-functionaliteit.
 3. Volledig jouw stijl: Een kaart die helemaal in jouw huisstijl is, met je logo, kleuren en alles erop en eraan.

NFC Review Kaarten: Verzamel Feedback als een Pro

Feedback krijgen van klanten kan lastig zijn. Maar niet met onze NFC review kaarten! Met één tik op hun smartphone kunnen klanten direct een review achterlaten op hun favoriete platforms zoals Trustpilot, Klantenvertellen en Google.

We hebben verschillende opties:

 1. Trustpilot, Klantenvertellen en Google varianten: Kies de platformen die het beste bij je passen.
 2. Twee versies:
  • Simpel: Een strakke kaart zonder logo's.
  • Met logo en QR-code: Een kaart met je logo en een QR-code naast de NFC-functionaliteit.

En ja, voor elke variant hebben we zowel een zwarte als een witte versie, zodat je altijd iets hebt dat bij je stijl past.

Waarom Kiezen voor NFC Gigant?

Nou, simpel gezegd: we combineren innovatie met betrouwbaarheid. Onze NFC-kaarten zijn van topkwaliteit en bieden je een moderne, effectieve manier om je bedrijf te presenteren en klantbeoordelingen te verzamelen. Bij Get Big Marketing & Webdesign zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw leven makkelijker te maken, en met NFC Gigant doen we precies dat.

Dus, waar wacht je nog op? Check nfcgigant.nl voor meer info en om je eigen NFC-kaarten te bestellen. We kunnen niet wachten om te zien hoe jullie deze toffe technologie gaan gebruiken!

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent over NFC Gigant als wij. Laat ons weten wat je ervan vindt en welke versie van de NFC-kaarten jouw favoriet is. Tot de volgende keer!

Onze Meest Recente Blogs

Regelmatig schrijven we blogs over Webdesign, Social Media en andere marketing-gerelateerde onderwerpen.
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Skip naar content
Toegankelijkheid