Haal Meer Uit Jouw Eigen Leads

Als je niet weet wie jouw klanten zijn kun je niet de juiste marketingstrategie toepassen en hierdoor loop je klanten en omzet mis. Door jouw klanten te leren kennen kun je inspelen op hun behoeften en wensen. Zo kun je jou product of dienst het best in de markt zetten.

Conversie Optimalisatie Uitbesteden

Google Analytics

Google Analytics is een programma waarmee website bezoekers geanalyseerd kunnen worden. Waar komen ze vandaan? Wat zijn hun interesses? Op welke pagina’s blijven ze het langst hangen? En hoe hebben ze je website gevonden? Dit zijn allemaal vragen waar Google Analytics antwoord op kan geven. Om gebruik te maken van dit programma moet eenmalig een trackingscode geïnstalleerd worden. Hierna kan het verzamelen van waardevolle data beginnen.

Hotjar

Met het programma Hotjar kun je de bewegingen van de muis van de bezoekers op jouw website volgen en zogeheten ‘hotzones’ in kaart brengen. Door het volgen van de bewegingen kun je precies zien wat de bezoekers op jouw website doen en hun reacties volgen. Hoe beter je weet hoe je bezoekers reageren, hoe beter je jouw website hierop kunt aanpassen. Met Hotjar kun je de gebruikerservaringen verbeteren en de conversie optimaliseren. Geef bezoekers wat ze willen en profiteer van de aanpassingen.

Social media analytics

Social media kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram verschaffen ontzettend veel informatie over jouw volgers en bezoekers. Deze informatie kun je analyseren en gebruiken voor het verbeteren van de contentstrategie. Je leert namelijk meer over je volgers en klanten, maar ook kun je promoties en advertenties op de waardevolle data worden aangepast. Door de juiste aanpassingen in social media advertenties en promoties haal je meer succes uit hetzelfde budget. De analyses zitten gratis in al onze social media pakketten.

Gratis Offerte Aanvragen

Ook Jouw Conversie Laten Optimaliseren?

Er zijn verschillende programma’s die jou kunnen helpen om je klanten zo goed mogelijk te leren kennen. Als je duidelijk in kaart hebt wie jouw klanten zijn en waar hun wensen en behoeften liggen kun je de conversie optimaliseren.

Meer Conversie

Meer Leads

Meer Omzet

Wat Klanten Over
Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven. Geloof onze klanten! Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan

Onze Meest Recente Blogs

Regelmatig schrijven we blogs over Webdesign, Social Media en andere marketing-gerelateerde onderwerpen.
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Skip naar content
Toegankelijkheid