Get Big Email marketing

E-mail marketing

E-mail marketing mag niet onderschat worden. Het is namelijk één van de effectiefste manieren van marketing. Je kunt onder andere producten promoten, kennis aanbieden of je merkbekendheid verbeteren. In tegenstelling tot andere marketing kanalen sta je met e-mailmarketing in direct contact met geïnteresseerde klanten. Het is multifunctioneel, direct en relatief goedkoop!

Maar hoe bouw je een maillijst op? Hoe vaak zou je een e-mail moeten sturen? En wat stuur je dan? Hoe zorg je dat huidige klanten geïnteresseerd blijven en hoe overtuig je nieuwe klanten om jouw product of dienst aan te schaffen?

Wij kunnen jou helpen om e-mailmarketing op te zetten voor jouw bedrijf én te onderhouden. Van doelgroep segmentatie tot het analyseren van de effectiviteit en het maken van rapportages, wij staan voor jou klaar.

Get Big met e-mailmarketing

Om e-mailmarketing zo effectief en makkelijk mogelijk te maken kunnen wij alles uit handen nemen, zodat jouw klantenbestand niks tekort komt. We lichten graag toe wat wij jou kunnen bieden en wat er zoal komt kijken bij mailing marketing.

Segmenteren doelgroep

Niet elke e-mail is even interessant of logisch voor elke klant. Wij zorgen dat jouw database is gesegmenteerd, zodat e-mails alleen naar relevante volgers worden gestuurd. Stop met het schieten van losse flodders en ga voor meer succes.

Copywriting

Wil je wel aan e-mailmarketing doen, maar weet je niet waar je over moet schrijven? Of vind je het simpelweg niet leuk om te schrijven? Laat het aan onze copywriters over. Zij weten als geen ander hoe ze moeten enthousiasmeren en schrijven met alle plezier jouw e-mails!

Design nieuwsbrief

Een aantrekkelijke e-mail zal meer aandacht trekken dan eentje met alleen tekst. Onze designers staan voor jou klaar om een uitnodigend en onderscheidend design te creëren, zodat jouw e-mail indruk maakt en in de gedachten van de klanten blijft hangen.

Campagne management

Een e-mail campagne ingewikkeld om op te zetten? Of niet weten waar het over zou kunnen gaan? Wij creëren effectieve campagnes, voeren ze uit én analyseren de uitkomsten. Zo heb jij hier geen omkijken naar en wersterk de relatie met je klanten en vergroot je jouw naamsbekendheid!

Automatisering

Door e-mailmarketing te automatiseren kun je met weinig tijd relatief veel bereiken. Denk aan een e-mail met een kortingscode naar iemand die jarig. Het is persoonlijk, levert een sterkere klantrelatie op én het is kost vrijwel geen tijd. Laat ons jou helpen om het makkelijker te maken.

Analyse en rapportage

Net als bij andere manieren van marketing is het belangrijk om data te analyseren. Hoeveel e-mails werden er gelezen? Hoeveel resulteerde in leads of extra omzet? Door onze analyses en rapportages weet je precies welke impact jouw nieuwsbrieven maken en hoe je dit kunt verbeteren.
Onze email marketing pakketten

Starterspakket

14900
Per maand
 • Segmentatie klantenbestand
 • Nieuwsbrief design
 • 1 mail per maand
 • Maandelijkse analyse en rapportage

Basis pakket

24900
Per maand
 • Segmentatie klantenbestand
 • Nieuwsbrief design
 • 2 mails per maand
 • Maandelijks analyse en rapportage

Compleet pakket

39900
Per maand
 • Persoonlijke strategie
 • Segmentatie klantenbestand
 • Nieuwsbrief design
 • Implementeren automatisering
 • 4 mails per maand
 • Maandelijks analyse en rapportage
Liever een pakket op maat?

  Get Big Marketing
  close

  Nieuwsbrief

  Wil jij op de hoogte blijven?
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Wees gerust, wij haten ook spam