Grafisch design

Grafisch design

Wil jij een professioneel logo, maar heb je geen inspiratie? Of heb je een idee voor een huisstijl, maar weet je niet hoe je dit zelf moet ontwikkelen? Laat ons je helpen!

Om jezelf goed te kunnen onderscheiden van de concurrent is het belangrijk dat jouw bedrijf er professioneel en betrouwbaar uitziet. Met behulp van online branding zorg jij voor een onvergetelijke indruk bij (potentiële) klanten.

Onze designers luisteren naar jouw wensen en kijken wat jij nodig hebt om jezelf te kunnen onderscheiden. Of het nu om een logo gaat, een nieuwe huisstijl of animatievideo’s wij zorgen voor een ‘wow-effect’ en een herkenbare online identiteit.

Professionele designs en animaties

Grafische vormgeving

Van logo’s tot visitekaartjes en van banners tot een e-mailtemplate, onze designers weten hoe ze indruk kunnen maken met het juiste kleurgebruik en de strakste designs. Zij weten precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Laat het aan ons over en zorg ervoor dat jouw bedrijf blijft hangen.

Animatievideo's

Het gebruik van video’s is een krachtige manier om een boodschap over te brengen. Een video trekt sneller iemands aandacht, en brengt een verhaal vaak beter over dan een afbeelding of tekst. Breng jouw verhaal ook nog duidelijker over met professionele animaties

Branding

Welk lettertype staat professioneel en past bij jouw bedrijf? Welke kleuren geven jouw bedrijf goed weer? Een persoonlijke huisstijl is onlosmakelijk verbonden aan jouw merkidentiteit. Laat onze designers een huisstijl voor jou ontwikkelen, zodat jouw bedrijf niet vergeten wordt!
Hoe kunnen we jouw helpen?
Een greep uit ons aanbod

Logo's

Strak of speels? Minimalistisch of uitgebreid? Wij maken professionele logo’s helemaal naar jouw wens. Zo kan jij indruk maken op je klanten.

Video animatie

Een uitlegvideo of animatie? Video’s zijn erg waardevol, omdat ze een echt een verhaal kunnen vertellen. Wij zorgen voor professionele video’s.

Flyers & Posters

Wil je meer klanten bereiken door middel van flyers of posters? Onze designers zorgen voor professionele en uitnodigende designs voor elke gelegenheid.

Advertenties

Advertenties die werken in jouw eigen huisstijl? Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties beter verkopen met geanimeerde advertenties.

Banners

Nette en professionele banners voor jouw social media kanalen? Laat ze spreken door ze door onze designers te laten ontwerpen in jouw persoonlijke huisstijl.

Visitekaartjes

Ergens je persoonlijke indruk versterken met een visitekaartje? Visitekaartjes in jouw huisstijl geeft een professionele en onvergetelijke indruk.
Neem contact met ons op

  Get Big Marketing
  close

  Nieuwsbrief

  Wil jij op de hoogte blijven?
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Wees gerust, wij haten ook spam