Jouw partner in Marketing & Webdesign

Get Big is een Online Marketing Bureau gevestigd in Zoetermeer. We hebben een breed aanbod aan marketingdiensten, zoals zoekmachine-optimalisatie, webdesign en e-mailmarketing.

Onze professionals staan klaar om bedrijven te helpen bij online groei.

Over Get Big Marketing
Neem Contact Op

Waar staan wij voor

Wij staan voor groei en geloven dat je dromen waar kunnen worden als je eerst een goed plan hebt en er vervolgens keihard voor werkt. Daarom ook onze slogan: Dream Big, Think Big, Get Big.

Als je groot droomt kun je plannen bedenken om die dromen te verwezenlijken en dan ook daadwerkelijk uit te voeren. Wij staan voor je klaar om je aan te horen, advies te geven en werk uit handen te nemen om jouw dromen werkelijkheid te maken.

We zijn een persoonlijk en professioneel bedrijf. Communicatie is voor ons erg belangrijk. We willen dat de klant echt 100% tevreden is en zullen net zolang overleggen en aanpassen totdat dat gerealiseerd is. Tussendoor houden we ook graag contact om iedereen up-to-date te houden.

Onze Helden

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Ons team is uitstekend op elkaar afgesteld en vult elkaar perfect aan. Samen zorgen we ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken.

Bram de Bruin Webdesign & SEO
Nick Plokkaar
Nick Plokkaar Eigenaar & SEM Specialist
Kevin de Beeld Administratie
Erik brussaard
Erik Brussaard Motion Designer
Michael Massizzo
Michael Massizzo Graphic Designer

Ons Verhaal

Oktober 2019

Officiële Start Get Big

In Oktober 2019 zijn we officieel van start gegaan en werd Get Big een feit

November 2019

Eigen Werkplek

1 maand na de inschrijving bij de KVK zijn we in onze eerste kantoor getrokken. Een flexplek in PLNT Leiden

September 2020

Eerste Kantoor

Nog geen jaar later was het tijd om uit te breiden en hebben we besloten om voor een eigen kantoor te gaan. Ditmaal in Het Groenoord in Leiden

December 2020

Uitbreiding & Verhuizing

Helaas was Het Groenoord geen succes en hebben we snel besloten een betere plek te zoeken. We besloten ook gelijk om het grootser aan te pakken. Een kantoor dat twee keer zo groot was dan het vorige kantoor. Zo waren we klaar om uit te breiden en konden we stagiares een stageplek bieden.

April 2021

Eerste Stagiaire

Begin 2021 mochten we onze eerste stagiaire ooit verwelkomen, Axel!

April 2021

Welkom Kevin!

Administratie & Boekhouding kun je beter overlaten aan de professionals. Daarom zijn we trots dat Kevin ons team komt versterken.

2021 - 2022

Doorgroeien

2021 en 2022 is het doel om door Get Big Verder te laten groeien en onze dienstverlening nog meer op de kaart te zetten. Dit doen we door zelf meer aan marketing te doen, maar ook met het opzetten van partnerships

Wat Klanten Over
Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven. Geloof onze klanten! Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan

Onze Meest Recente Blogs

Regelmatig schrijven we blogs over Webdesign, Social Media en andere marketing-gerelateerde onderwerpen.
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Skip naar content
Toegankelijkheid