Fitter Sport

Fitter Sport staat voor een gezonde levensstijl met sporten als belangrijkste uitlaatklep. Of dit nu personal training is, groepslessen of kickboksen, Fitter Sport staat garant voor een energiek en fitter gevoel.

Met heel veel plezier hebben we mogen werken aan een nieuwe website om de zichtbaarheid te verbeteren.

De Opdracht

De website van Fitter Sport was over de jaren erg verouderd en niet meer geüpdetet. Daarom mochten wij aan de slag op de website helemaal onder handen te nemen. De tekst bleef voor een groot deel hetzelfde, maar het design mocht volledig op de schop. Wel hebben het de huisstijl uiteraard behouden.

Fris Design

Get Big had volledig te vrije hand bij het creëren van een nieuw design. Na het voorstellen van een aantal designs sprong deze er bovenuit.

Sportief Uiterlijk

Natuurlijk moest de website sportief worden, maar ook wordt er veel waarde aan persoonlijkheid gehecht. Daarom zijn er veel foto's van eigen trainingen gebruikt.

Gebruikersvriendelijk

Omdat er een breed aanbod aan diensten is, was het belangrijk om een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website te hebben.

De Uitvoering

Zoals altijd begonnen we met het maken van meerdere globale opzetten, om te onderzoeken wat de klant het meest aansprak. Zeker omdat er erg veel keuze is wanneer het gaan om sportieve websites, is het belangrijk dat de klant haar eigen identiteit hierin herkent.

Nadat de keuze voor een design was gemaakt is deze verder uitgewerkt en geoptimaliseerd voor alle diensten en pagina’s. Na een aantal revisie rondes, waarin aanpassingen kunnen worden doorgegeven, is de website helemaal naar wens en konden we dit overzetten naar de live domein.

Duidelijke en heldere communicatie. Vragen, verzoeken of wijzigen worden direct opgepakt! Fijne samenwerking.

- Maurien Zuiderwijk

Met trots kunnen we deze website toevoegen aan ons portfolio. Niet alleen omdat we zelf tevreden zijn over het resultaat, maar bovenal omdat we wederom een tevreden klant erbij hebben.