Lugus

Lugus is een student ondernemersvereniging uit Leiden. Lugus is een community van individuen die graag bezig is met de technologische innovatie in hun studentenstad. Wij mochten voor hen aan de slag om een nieuwe website te realiseren.

Klant:
Lugus
Bouwjaar:
2022
Gerealiseerd in:
6 Weken
Lugus - Ipad - Iphone

De opdracht

Voor Lugus was het zaak dat zij een nieuw design zouden krijgen. De vorige website voldeed niet aan hun eisen. Daarnaast wilden zij een forum voor haar klanten om in contact te komen met elkaar. Ook is er een social media systeem opgezet waarmee de leden onderling kunnen communiceren.

Professionele Uitstraling

De website heeft een professioneel design gekregen door het herindelen van informatie en afbeelding te optimaliseren passend bij de inhoud.

Forum

Er is een passend forum opgezet om ondernemende studenten makkelijker in contact te laten komen met elkaar.

Social Media Systeem

Om leden nog beter met elkaar in contact te kunnen brengen is er een eigen Social Media systeem opgezet.

De Uitwerking

Om te beginnen zijn we aan de slag gegaan met het maken van een wireframe voor de website. Van hieruit zijn we de website daadwerkelijk op gaan bouwen. Er zijn nieuwe afbeeldingen toegepast om een goed geheel van de website te maken. Daarnaast is er rekening gehouden met de snelheid van de website, door afbeeldingen zo klein mogelijk te maken. Nadat de website stond is er een forum bij gemaakt. Hier kunnen leden van Lugus hun ideeën uiten en met elkaar in contact komen. Tot slot is de social media opgezet.

Lugus - Imac - Leden
Skip naar content
Toegankelijkheid