Promatcher

Promatcher is een vacature website door & voor ICT'ers. Ondanks het brede aanbod aan vacaturewebsites, miste er toch nog één, specifiek voor ICT'ers en dan met name kortdurende opdrachten. Promatcher biedt hier een oplossing voor.

De Opdracht

Vacaturewebsites zijn er genoeg, maar geen enkele voldoet aan specifieke wensen voor ICT'ers en kortdurende projecten. Daarom wilde Promatcher een eigen vacaturewebsite op laten zetten, die een oplossing voor dit probleem biedt.

Vacature Functies

Uiteraard dient een vacaturewebsite de mogelijkheid te hebben om vacatures te plaatsen en hier op te reageren.

Betaald & Onbetaald

Vacatures dienen gratis gepubliceerd te kunnen worden, met een optie om deze betaald te promoten.

Extra Functionaliteiten

Ook was er vraag naar extra functionaliteiten, zoals het automatiseren van e-mails en zoekfunctie.

De Uitvoering

De bouw van deze website was anders dan anders. Ook was het vrij gecompliceerd. Alle functionaliteiten moesten natuurlijk goed op elkaar aansluiten. Daarom besloeg het testen en verbeteren van specifieke functies een groot deel van de tijd.

Dit in tegenstelling tot het design. Het design moest namelijk zo simpel mogelijk blijven. Natuurlijk hoeft simpel niet ten kosten te gaan van een professionele en moderne uitstraling.

Goede samenwerking met Nick, professioneel en meedenkend. Uiteindelijk een hele mooie website opgezet!

- Amir

Na uitvoerig testen en nog wat kleine aanpassingen tussendoor hebben we de website met trots kunnen opleveren. Weer een tevreden klant en een mooie website voor ons portfolio.