Sally Cuisine

Sally Cuisine verzorgt catering voor zowel bedrijven als evenementen. Omdat er nog geen webshop was waar alle producten en diensten zichtbaar waren en besteld konden worden mochten wij aan de slag om dit te realiseren.

Klant:
Sally Cuisine
Bouwjaar:
2021
Gerealiseerd in:
4 Weken
Sally Cuisine - Ipad - Iphone
Sally Cuisine - Imac - Macbook

De Opdracht

De webshop voor Sally Cuisine moest zowel informatief als functioneel zijn. Enerzijds moest de site informatie bieden over de cateringmogelijkheden, terwijl aan de andere kant klanten kunnen hapjes maaltijden kunnen bestellen.

Behalve een shopfunctionaliteit moesten klanten ook zelf kunnen aangeven wanneer de bestelling opgehaald zou worden zodat hier rekening mee gehouden kon worden met de bereiding.

Informatief

De website moest informatief zijn en informatie duidelijk over kunnen brengen. Daarom zijn de verschillende opties in een overzicht op de homepage geplaatst.

Tijdsloten

Omdat klanten zelf een moment mogen kiezen wanneer ze de bestelling op komen halen hebben we hiervoor een systeem ingebouwd die dit mogelijk maakt.

Onderhoud

De klant wilde zelf geen zorgen hebben en heeft daarom het onderhoud ook aan Get Big uitbesteed. Wij zorgen nu dus dat de website altijd veilig en up 2 date is!

De Uitvoering

Zoals altijd zijn we eerst begonnen met het bouwen van een homepage in de gewenste stijl. Op deze manier kunnen we controleren of we inderdaad de zelfde stijl in gedachten hebben, voordat we verder gaan met de rest van de website.

Na goedkeuring van de homepage is de rest van de website gebouwd, inclusief de functionele eisen zoals een webwinkelfunctie en contactformulier.

Sally Cuisine - Imac - Ons aanbod
Sally Cuisine - Imac - Producten
Skip naar content
Toegankelijkheid