Stobben Frezen

Stobben Frezen is een bedrijf dat focust op het laten weghalen van boomstronken, zowel bij mensen in de tuin als op andere locaties. Omdat de huidige website sterk verouderd was mochten wij aan de slag om een make-over te geven.

Klant:
Stobben Frezen
Bouwjaar:
2022
Gerealiseerd in:
4 Weken
StobbenFrezen - Ipad - Iphone

De opdracht

Voor Stobben Frezen was het zaak dat zij beter zichtbaar zouden worden op Google. Om dit te kunnen realiseren moest er ook een zoekwoordenanalyse gemaakt worden. Uit deze analyse hebben we de beste keywords gekozen en die verwerkt in de teksten.

Professionele uitstraling

De website heeft een professioneel design gekregen door middel van het gebruiken van de juiste afbeeldingen en er zijn animaties toegepast

Compleet Herdesign

De website was al acht jaar oud en was toe aan een nieuw design.

SEO Geoptimaliseerd

De website is SEO proof gemaakt door o.a. het optimaliseren van teksten. Dit is gedaan door het toepassen van de juiste zoektermen.

Zoekmachineoptimalisatie

Om te beginnen zijn we aan de slag gegaan met het analyseren van de Google resultaten over het onderwerp: stobben frezen. Vervolgens zijn we aan slag gegaan met het maken van een zoekwoordenanalyse. Nadat de zoekwoorden verzamelt waren, zijn we gaan kijken naar allerlei factoren die van invloed zijn op het kiezen van de beste keywords en op basis daarvan hebben we de beste gekozen om te verwerken in de teksten. Ook hebben we voor de klant Google Analytics, metadata en tags ingesteld. Tot slot hebben we de website gecontroleerd op snelheid.

“Super bedankt voor de snelle oplevering van de website”

-

StobbenFrezen - Imac - Onze Machines
Skip naar content
Toegankelijkheid