social media uitbesteden

Social media uitbesteden

Social media tijdrovend? Geen inspiratie voor verrassende content? Of wil je meer succes via social media? Laat ons jou helpen om, door middel van social media marketing, jouw bedrijf (beter) op de kaart te zetten.

Wij zorgen onder andere voor unieke en relevante content, meer engagement en profiel-optimalisatie. Of je nu een groot of klein budget hebt, wij bieden een pakket op maat dat aan jouw wensen voldoet. 

Social Media Beheer

Content creatie, optimaliseren van je social media pagina’s of het managen van een campagne? Social media uitbesteden geeft jou meer ruimte voor andere zaken. Bekijk hieronder wat wij jou kunnen bieden.

Optimaliseren bedrijvenpagina's

Je bedrijfspagina’s kunnen de eerste indruk zijn van jouw bedrijf. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform, wij zorgen ervoor dat jouw pagina’s er zo professioneel mogelijk uit zien. Het is namelijk wel je reputatie.

Content creatie

Niet goed in het schrijven van teksten? Geen inspiratie voor content? Geen zorgen. Onze ervaren copywriters schrijven de content voor jou. De content is uniek en zal uitnodigend geschreven worden met als doel om op te vallen. Ook hier staan jouw wensen voorop.

Content Management

Als er goede content is gemaakt wil je natuurlijk ook dat het gelezen wordt. Wij kunnen ervoor zorgen dat de content geplaatst wordt op de tijdstippen wanneer het meeste bereik wordt behaald. Jij hoeft niet meer om te kijken en toch het maximale resultaat behalen.

Social media advertenties

Wil je meer halen uit social media? Meer leads genereren? Meer volgers? Meer interactie? Helaas hebben organische post hun beperkingen. Wij helpen jou om het maximale resultaat te behalen met social media advertenties. Aan de hand van jouw wensen en budget stellen wij een campagne op en helpen wij je om jouw doelen te bereiken.

Full time engagement

Weinig tijd om te reageren op klanten? Het krijgen van reacties en vragen beantwoorden van klanten is altijd leuk, omdat je interactie met hen hebt en een sterke band opbouwt. Het reageren op klanten is ook helaas tijdrovend. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw (potentiële) klanten zich altijd gehoord voelen door actief ze actief te woord te staan.

Analyse en rapportage

Wat is de gemiddelde leeftijd van jouw volgers? Waar komen ze vandaan? En welke interesses hebben ze? Daar kan je allemaal achter komen door een lange tijd analyses uit te voeren. Ook dit kun je aan ons overlaten. Wij analyseren de bestaande data en zetten dit om in waardevolle informatie over jouw community. Samen zorgen we voor een nog effectievere strategie.

Social Media pakketten op maat

Content Creation

Wij maken de content, jij publiceert het!

Geen tijd om te content te maken, of heb je geen idee waar je over moet schrijven?

Wij creëren opvallende en activerende content voor de platformen waar jij wilt opvallen.

Hier kun je zelf mee aan de slag!

Content Management

Analyseren, plannen, schrijven én publiceren

Laat je het liever in zijn geheel door ons doen? Dat kan!

We zetten een campagne op voor jou en voeren deze uit zodat jij nog meer opvalt bij je volgers.

Meer bereik met een persoonlijke strategie

Campaign management

Ga voor het maximale resultaat

Als je echt het maximale uit social media wilt halen is adverteren onvermijdelijk. Maar hoe?

Met goed doordachte campagnes, Professionele advertenties, en bovenal het continu blijven verbeteren van de campagnes.

Social media pakket aanvragen

  Get Big Marketing
  close

  Nieuwsbrief

  Wil jij op de hoogte blijven?
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Wees gerust, wij haten ook spam