Wij helpen jouw bedrijf aan meer organische omzet via Google

Iedereen wil bovenaan Google staan, maar niet iedereen verdient het. Zoekmachines willen namelijk alleen maar de beste en meest relevantie websites laten zien. Wil jij ook hoger in Google komen? Dan helpen wij jou om dit te verdienen met zoekmachine optimalisatie!

Zoekmachine Optimalisatie | SEO Uitbesteden
Gratis SEO Scan Aanvragen

Met zoekmachine optimalisatie is het doel om een website zo goed mogelijk op deze signalen in te laten spelen. Hoe beter de optimalisatie, hoe beter je gevonden wordt. Maar hoe goed is jouw website geoptimaliseerd?

SEO check

Als je graag wilt weten hoe jouw website er op dit moment voor staat, kunt je een eenmalige analyse laten doen. Daarin laten wij precies zien hoe de website op dit moment scoort en waar er verbetering nodig is. Van een technische analyse van de website tot een concurrentieanalyse, alles komt aan bod.

Zoekwoordenanalyse

Met een uitgebreid onderzoek zoeken wij naar de juiste woorden waarop jij je zichtbaarheid kunt vergroten. Hierbij gaan wij op zoek naar 5 á 10 zoekwoorden waarmee je hoog in Google en andere zoekmachines kunt ranken. Zoekwoorden waarmee jij de concurrentie de baas zult zijn!

SEO Abonnement

Het optimaliseren van de SEO is een continu proces en daarom bieden wij ook juist abonnementen aan waarbij wij de SEO continu monitoren en verbeteren. Zo schrijven we blogs, regelen van backlinks en controleren we de zoekwoorden. Ook houden we continu de nieuwste SEO trends en ontwikkelingen in de gaten.

Wij leveren een compleet SEO pakket

Search Engine Optimization (SEO) is een continu proces. Daarom bieden we abonnementen aan om dit voort te zetten. Naast het oplossen van problemen die uit de analyse zijn gekomen focussen we hierbij op het creëren van autoriteit. Dit doen we onder andere door blogs en linkbuilding.

Blogs

Het is belangrijk om kennis te delen en ervoor te zorgen dat je website meerwaarde biedt. Door kwalitatieve blogs zorgen we hiervoor.

Linkbuilding

Het creëren van backlinks is één van de belangrijkste onderdelen van SEO, maar niet de makkelijkste. Daarom helpen wij jou hier bij.

SEO Analyse

Is de website technisch in orde? Welke zoekwoorden zijn waardevol voor jouw website en hoe doen de concurrenten het? Dit analyseren wij allemaal voor jou.

Get Big - Internet Marketing Bureau

Wat doet een SEO Bureau?

Search Engine Optimization (SEO) is een continu proces. Daarom bieden we abonnementen aan om dit voort te zetten. Naast het oplossen van problemen die uit de analyse zijn gekomen focussen we hierbij op het creëren van autoriteit. Dit doen we onder andere door blogs en linkbuilding.

80

TEVREDEN KLANTEN

100

TEVREDENHEID- GARANTIE

We analyseren de structuur van de website, interne architectuur en andere key elemententen die belangrijk zijn voor de SEO van elke website.

Is jouw website onzichtbaar in de zoekresultaten? Een goede kans dat Google jouw website bestraft. Wij helpen je hier zo nodig vanaf.

Snelheid, gebruiksvriendelijkheid of gebruiksgemak? Wij zorgen dat ook de achterkant van jouw website en de technische aspecten geoptimaliseerd zijn.

Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw website beter gevonden kan worden, maar bovenal is het doel dat jouw website boven de concurrentie komt te staan.

We onderzoeken welke zoektermen een goed beeld geven van jouw website en tegelijkertijd relevant zijn voor potentiële bezoekers.

Na onze analyse stellen we een adviesrapport op met alle nuttige data en leggen we precies uit hoe jouw website het beste geoptimaliseerd kan worden.

Gratis SEO Scan

Bovenaan in Google

Hoger in Google kom je niet zomaar. Google en andere zoekmachines maken gebruik van algoritmes met honderden factoren. Wat deze factoren precies zijn weet niemand, maar er zijn wel bepaalde factoren waarvan er bekend is dat het werkt. De algoritmes bepalen welke websites Google wel of niet laat zien. Lees hieronder waar je op moet letten of vraag een gratis SEO analyse aan.

Expertise. Google wil graag zien dat een website relevant is. Om relevant te zijn is expertise nodig. Door jouw expertise te laten zien door middel van het delen van de juiste content laat je aan Google weten dat jouw content bruikbaar is voor háár gebruikers.

Autoriteit. Als de bovengenoemde content wordt gebruikt als bron door andere websites en er wordt gelinkt naar jouw website (backlinks) ziet Google dit als autoriteit. Zo bouw je een goede reputatie op. Google ziet dit en plaatst jouw website hoger in de zoekresultaten.

Betrouwbaarheid. Een onbetrouwbare website is een onzichtbare website. Zorg voor een SSL certificaat en betrouwbare backlinks.

Gratis SEO Checklist!

Is jouw website helemaal SEO proof? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct onze SEO checklists.

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven. Geloof onze klanten! Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan

Onze Meest Recente Blogs

Regelmatig schrijven we blogs over Webdesign, Social Media en andere marketing-gerelateerde onderwerpen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Skip naar content
Toegankelijkheid