Geef Onderhoud Van Jouw Website Uit Handen

Elke keer weer die vervelende updates. Het kost veel tijd, de pagina's werken soms na een update niet meer goed en soms vergeet je het gewoon. En dit terwijl het ontzettend belangrijk is voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van je site. Wij nemen al deze zorgen voor jou uit handen en zorgen voor de onderhoud van jouw website.

Website laten maken
Hoe veilig is jouw website?

Ben je benieuwd hoe veilig jouw website op dit moment is? Vraag een gratis scan aan.

Maandelijkse Updates

Wij updaten het thema, de plugins & natuurlijk Wordpress zelf regelmatig. Zo is jouw website optimaal beschermd en hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Onderhoud Aanvragen

Dagelijkse Externe Back-ups

Wat nou als er iets mis gaat? Geen probleem! Wij maken dagelijks een back-up van de website die op een externe locatie wordt opgeslagen.

Onderhoud Aanvragen

Firewall & Security Scans

Met ons onderhoudscontract wordt jouw website 24/7 beschermd door onze Firewall. Ook wordt er dagelijkse een security scan uitgevoerd voor extra zekerheid

Onderhoud Aanvragen

Waarom is Wordpress Onderhoud Zo Belangrijk

Het onderhouden van een website is ontzettend belangrijk, maar het wordt helaas erg onderschat. Vaak wordt het onderhoud verwaarloosd met alle gevolgen van dien.

Hackers zijn overal

Hackers zijn dol op websites die niet onderhouden worden. Dit maakt het voor het ontzettend makkelijk om ze te hacken. Dit geldt net zo goed voor kleine websites!

Verlies van data

Als jouw website wordt gehackt krijgen de hackers toegang tot al jouw persoonlijke data en die van jouw klanten. Om nog maar te zwijgen wat ze hier mee doen.

Kapotte website

Het niet onderhouden van je website kan er ook voor zorgen dat je website kapot gaat en onbereikbaar wordt. Zo verlies je mogelijke klanten en omzet.

Get Big - Internet Marketing Bureau

Wat Kun Je Van Ons Verwachten

Wat houdt ons onderhoudscontract nou eigenlijk in? Zie hier een lijst van onze taken die standaard onderdeel zijn van onze dienst.

80

TEVREDEN KLANTEN

100

TEVREDENHEID- GARANTIE

Als er iets misgaat met een website, is het belangrijk om al je stappen na te gaan. Daarom zijn dagelijkse backups essentieel.

Het internetlandschap is dynamisch en continu in beweging. Wij bewegen mee en zorgen dat je site nooit zal achterlopen.

Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt ook voor cyber security! Een firewall voorkomt plotselinge aanvallen op je site.

Hackers kunnen het zien als een website niet dagelijks gecontroleerd wordt en spelen daar op in. Wees ze te slim af!

Het kan altijd voorkomen dat je website even niet beschikbaar is, en met een uptime monitor zorg je dat het niet ongelegen komt.

Op een heldere manier krijg je maandelijks de belangrijkste resultaten van je website te zien. Geen gedoe en niet ingewikkeld!

Onderhoud Aanvragen

Jouw Website Kan vandaag nog beschermd zijn

Ben je overtuigd en wil je ook graag jouw onderhoud uit handen geven? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Wil je liever eerst kennis maken? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Ook dan kun je het formulier invullen voor een kennismakingsgesprek.

Jouw Website Al Binnen 24h Beschermd

Gratis Check Op Hackers

Ook Mogelijk In Combinatie Met Hosting

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven. Geloof onze Klanten! Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan

Gratis SEO Checklist!

Is jouw website helemaal SEO proof? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct onze SEO checklists.

Onze Meest Recente Blogs

Regelmatig schrijven we blogs over Webdesign, Social Media en andere marketing-gerelateerde onderwerpen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Skip naar content
Toegankelijkheid