Wij Maken Vindbare & Converterende Websites

Een website zegt veel over de professionaliteit van een bedrijf. En dat snappen wij maar al te goed. Daarom maken wij websites om mee te pronken.

 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • SEO Geoptimaliseerd
 • Incl. Hosting & Onderhoud
Offerte Aanvragen
Website laten maken
Gratis Website Scan

Wil jij weten hoe jouw website er voorstaat? Vraag gratis en vrijblijvend een website scan aan!

Hoge Kwaliteit

Bij ons ben je ervan verzekerd dat je website van hoge kwaliteit is. Wij werken zorgvuldig en efficiënt zodat we aan jouw wensen voldoen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat.

Converterend

Omdat we begrijpen dat je graag wil groeien, ligt onze focus op het realiseren van conversie voor jouw website. Ook kunnen wij je helpen om beter zichtbaar te worden op zoekmachines en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Duidelijke Afspraken

Elke wens van de klant wordt gehoord en naar gehandeld. Met onze persoonlijke aanpak laten we het tijdig weten als er iets aangeleverd moet worden en zijn wij altijd bereikbaar voor jouw vragen.

Meer Dan Het Bouwen Alleen

Natuurlijk is het belangrijk dat de website van jouw bedrijf er professioneel, netjes en overzichtelijk uitziet. Maar daar houdt het niet op.

Geoptimaliseerd voor Zoekmachines

Wij zorgen er voor dat jouw website vindbaar is op Google!

Responsive Design voor elk apparaat

Elke website is geoptimaliseerd voor laptop, tablet en mobiele apparaten.

Hosting en Onderhoud

Nergens zorgen om hoeven maken? Laat het hosten en onderhouden aan ons over.

Get Big - Internet Marketing Bureau

Ergens Anders Hulp Bij Nodig?

Nog niet gevonden wat je zoekt? Misschien kunnen we je helpen met een van onze andere diensten.

80

TEVREDEN KLANTEN

100

TEVREDENHEID- GARANTIE

Copywriting is een vak an sich. Om goed gebruik te maken van SEO moet je rekening houden met bepaalde factoren bij het schrijven van de teksten. Denk aan zoekwoorden, titels, de lengte van de tekst en linkstructuur. Geen tijd of geen inspiratie voor het schrijven van webteksten? Laat het over aan onze ervaren copywriters over.

Een website moet onderhouden worden, zodat hij altijd optimaal werkt, en altijd veilig is en blijft. Als dit niet gebeurd is de kans om gehackt te worden groter en kun je de veiligheid van je gebruikers niet waarborgen. Zorg dus dat je website up-to-date is of laat het updaten van servers, software en plug-ins over aan ons.

Een onderscheidend logo maakt jou beter zichtbaar en helpt voor een goede brandbuilding. Een logo is een beeldmerk en blijft daardoor sneller hangen in de gedachten van consumenten. Nog geen logo voor je bedrijf? Of wil je een nieuw logo? Onze designers zijn opgeleid om strakke, professionele en vernieuwende logo’s te ontwerpen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is dé manier om hoger in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Google heeft een eigen algoritme en niemand weet precies hoe dat in elkaar zit, maar er zijn wel bepaalde factoren waarvan bekend is dat het werkt. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen zo jouw website hoger in Google krijgen.

Bij een logo hoort een huisstijl. Een website met een eigen huisstijl dat past bij het logo en het merk oogt overzichtelijke en is herkenbaar voor bezoekers. Denk aan primair en secundair kleurgebruik, bepaalde vormen die steeds terugkeren en lettertype. Onze designers creëren met plezier een persoonlijke huisstijl voor jouw bedrijf.

SEO niet genoeg? Dan is adverteren iets voor jou! Wij verzorgen SEA voor jouw website om nog beter zichtbaar te worden op Google en andere zoekmachines. Het succes en de kosten van adverteren via Google hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de advertentie en de zoekwoorden.

Gratis Offerte Aanvragen

Wil Jij Ook Een Website Die Converteert & Verkoopt?

Get Big is een professioneel webdesign bureau en biedt verschillende soorten webdesign diensten aan. Wil je meer informatie? Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.

Duidelijke Afspraken

Geen Onverwachte Kosten

Ongelimiteerde Revisies

Gratis SEO Checklist!

Is jouw website helemaal SEO proof? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct onze SEO checklists.

Get Big - Internet Marketing Bureau

Veel Gestelde Vragen

 • Maken jullie ook webshops?
 • Jazeker. Websites, Webshops en zelfs Vacatures websites.
 • Wat als ik niet tevreden ben?
 • Dan gaan we net zo lang door tot je dit wel bent!
 • Kan ik ook een website leasen?
 • Ja, wij leasen sinds kort ook websites
 • Ben ik verplicht op bij jullie te hosten?
 • Nee, we kunnen de nieuwe website ook op jouw eigen hosting plaatsen.
 • Kan ik later zelf aanpassingen maken?
 • Ja, dit is geen probleem
 • Wat als ik later een probleem krijg met mijn website?
 • Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Deze Klanten Gingen Je Voor

Neem een kijkje in ons portfolio en bekijk ons eerdere werk

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven. Geloof onze Klanten! Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan

Onze Meest Recente Blogs

Regelmatig schrijven we blogs over Webdesign, Social Media en andere marketing-gerelateerde onderwerpen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Skip naar content
Toegankelijkheid