Brammies

Brammies is een webshop die zich richt op het aanbieden van duurzame babyproducten. De producten zijn handgemaakt of fairtrade, maar allemaal duurzaam en ecologisch verantwoord. De webshop is gebouwd met Woocommerce.

Klant:
Brammies
Bouwjaar:
2021
Gerealiseerd in:
4 weken
Brammies - Ipad - Iphone
Brammies - Imac - Macbook

De opdracht

Voor Brammies was het zaak dat zij een mooie webshop zouden krijgen over babyproducten. De aspecten duurzaamheid en fairtrade moesten duidelijk naar voren komen op de webshop.

Duurzame Uitstraling

De website heeft een professionele en duurzame uitstraling gekregen. Er zijn zelfgemaakte afbeeldingen gebruikt en de producten komen goed naar voren.

Rustige Vormgeving

De website heeft een rustige vormgeving gekregen door gebruik te maken van slapende baby afbeeldingen, wat ervoor zorgt dat er kalmte wordt overgebracht.

Snelheid Geoptimaliseerd

De website is geoptimaliseerd qua snelheid. Dit is gedaan door afbeeldingen te comprimeren en de website zo klein mogelijk te houden waardoor hij snel kan worden ingeladen.

Uitwerking

Deze website was extra leuk om te maken, omdat het een schattig onderwerp was. De afbeeldingen die wij aangeleverd kregen waren extra leuk, omdat het zelfgemaakte afbeeldingen waren door de klant. Daarnaast was het aspect duurzaamheid goed toe te passen bij het maken van deze webshop. Wij hebben geprobeerd een rustige uitstraling eraan te geven door een overzichtelijk design te maken. Tot slot is de webshop geoptimaliseerd op snelheid, waardoor alle wensen van klant zijn vervuld.

Skip naar content
Toegankelijkheid