Breyt

Breyt is gespecialiseerd in het succesvol implementeren van Exact Consultancy. Zo hebben zij expertise op: Exact Globe, Exact Online, Exact Synergy, Exact Eventmanager en Rapportages. Maar ook met SQL-koppelingen en Conversies

Klant:
Breyt
Bouwjaar:
2022
Gerealiseerd in:
2 Weken
Breyt Mockup - Tablet en Telefoon
Breyt Mockup - Desktop en Laptop

De Opdracht

Voor Breyt was het zaak dat de website een herdesign zou krijgen. Dit hield in dat het een professioneler uiterlijk kreeg, een aparte pagina gemaakt zou worden over Exact Consultancy en de website geoptimaliseerd zou zijn met betrekking tot SEO. Het vorige design voldeed niet aan de wensen van Breyt en daarom schakelde ze ons in om ervoor te zorgen dat het huidige design wel voldoet aan hun wensen.

Gebruikersvriendelijker maken

Het design is aangepast om de website gebruiksvriendelijker te maken.

Professioneler uitstraling

De website heeft een nieuw design gekregen wat ervoor zorgt dat de website een professioneler uitstraling heeft. De look & feel past bij de cultuur binnen Breyt.

SEO Geoptimaliseerd

De website is SEO proof gemaakt door het optimaliseren van teksten. Dit is gedaan door het toepassen van de juiste zoektermen.

De Uitvoering

Om te beginnen zijn we aan de slag gegaan met het maken van een wireframe om de beste uitstraling te realiseren op de webpagina’s. Nadat het wireframe was goedgekeurd, zijn we begonnen aan de indeling van de teksten en de corresponderende afbeeldingen. Toen de invulling en opvulling compleet was zijn we begonnen aan het bouwen van de website.

Breyt Mockup - Over ons
Skip naar content
Toegankelijkheid