Fair Collect

Fair Collect is een incasso bureau dat graag op een persoonlijke en open manier klaar staat voor haar klanten. Sociaal Verantwoord, deskundig en transparant zijn hierbij de kernwaarden. Deze diende ook terug te komen in de website.

De Opdracht

Helaas had de klant eerder negatieve ervaringen met webdesigners en bleef desondanks een recent ontwikkelde website zitten met een ontevreden gevoel. Wij waren vast besloten om een eind te maken aan dit gevoel en namen de website goed onderhanden.

Het oorspronkelijke plan was om verder te werken met de bestaande website, maar na overleg is er besloten een hele nieuwe website te realiseren.

100% Tevreden

Na de eerdere negatieve ervaringen van de klant was het aan ons om te laten zien dat er bedrijven en webdesigners hun werk wel serieus nemen. Daarom werken wij ook altijd met een 100% tevredenheidsgarantie.

Deskundige Uitstraling

Dit zijn de kernwaarden van Fair Collect, en daarom was het van belang om dit terug te laten komen in het design. Mensen moesten een vertrouwd en persoonlijk gevoel krijgen bij het zien van de website.

Overzichtelijk Design

Uiteraard is er ook weer veel aandacht besteed aan de gebruikersvriendelijkheid en de mobile responsiveness van de website. Zeker nu steeds meer mensen website via de telefoon bekijken.

De Uitvoering

Oorspronkelijk zouden we de bestaande website aanpassen naar de wensen van de klant. Op deze manier zouden de kosten lager blijven dan wanneer we een hele nieuwe website zouden moeten ontwikkelen.

Helaas voelde wij dat we niet het gewenste resultaat konden bereiken met de bestaande website en hebben daarom gekozen om de website alsnog helemaal opnieuw op te bouwen.

(Omdat wij deze keuze zelf maakte, uiteraard met goedkeuring van de klant, hebben we besloten om hier geen extra kosten voor te berekenen.)

Ik kan iedereen Get Big Marketing en Webdesign echt aanbevelen. Buiten het feit om dat ze tegen een scherp tarief kwalitatief leveren, zijn ze ook vliegensvlug!

- Ali van der Putten

Al snel kreeg de website vorm en na een aantal kleine aanpassingen kon de website live. De oude, onprofessionele website, hoeft het licht nooit meer te zien.

Het voelt goed om de klant nu een website te kunnen leveren waar wel met een tevreden blik naar gekeken kan worden. En ook wij vinden dat de website er zeker mag zijn!